

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Случаят се пренасочва към Отдел „Културно-абсурдни инциденти“ при Столична община
Много е лесно
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Излезе му име, че разплаква дамите
Морската врана има страхотна популация и е любим деликатес
Готвачката от Hell`s Kitchen не крие, че е влюбена в младия си колега
Здравословни вегетариански ястия
Chateau Margaux става най-скъпата бутилка, която никога не е продавана, защото келнерът в заведението я чупи по невнимание
Освен че са пълни със здравословни протеини, те са и много вкусни
Приготвя се много бързо, а продуктите за нея ги има във всяка кухня